Условия за ползване

Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между “Флекстроник” ООД  (наричан по-долу flextronicbg.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн flextronicbg.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на flextronicbg.com(с изключение на линка към настроящите “Общи условия”), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези “Общи условия”.

“Флекстроник” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. София, жк. Света Тройца, бл. 146, вх. Ж; ЕИК по БУЛСТАТ: BG201680544;

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в flextronicbg.com стоки е необходимо, първо да се регистрирате. При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефони за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето “Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация (в работни дни от 9:00 -17:30 часа). За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира, като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност: в този случай ние ще установим контакт с Вас в най – кратък срок. 2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод. 3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка. 4. Липса на телефон за контакт с потребителя. При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
  2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от flextronicbg.com банкова сметка: при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКАТА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки прeдлагани в flextronicbg.com са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.