Условия за доставка

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България.

Цената на доставка не е включена в цената на продуктите. Цената на доставката е за сметка на получателя. Поръчките се изпълняват само след потвърждение по телефона.

Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Очаквайте обаждане от наш служител за потвърждаване на поръчката и уточняване на подробности свързани с доставката. Продуктите се изпращат добре опаковани, за да се избегнат повреди.

При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 10.00 до 18.00 часа. В събота до 13.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Начин на доставка

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма.

– ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес , на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите, не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

 – ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване , при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Ние ще Ви уведомим за адреса и телефона на офиса на куриерската фирма във Вашия град. За Ваше удобство, работим с куриерска фирма по Ваш избор.

Срокове за доставка

Всички поръчани продукти се доставят в рамките на два работни дни или от днес за утре в зависимост от куриерската фирма, след потвърждаване на поръчка от наш служител.