Партньори

Kinco

Kinco Automation е един от водещите производители на техника за автоматизация в Китай. В производствената им номенклатурата може да откриете програмируеми контролери, честотни завиждания, серво и стъпкови задвижвания и мотори, операторски панели.

Yudian

Yudian Automation Technology Co. Ltd е китайска компания, специализирана в производството на температурни индикатори и контролери. Продуктите им са на модулен принцип, което ги прави лесно адаптируеми към Вашите нужди. В продуктовата им гама може да откриете едноканални и многоканални процес контролери, индикатори, полупроводникови релета, трансмитери и архиватори.

Lanbao

Lanbao Sensing Technology Co. Ltd е китайски компания специализирана в производството на сензори за индустриална автоматизация. В продуктовата им гама може да откриете индуктивни, капацитивни, оптични, фиброоптични и контрастни сензори, специализирани кабели и конектори.

BD|SENSORS

BD|SENSORS GmbH е немска компания, създадена през 1994г, специализирала се в произдоството на сензори за ниво и налягане. BD|SENSORS предлага не само продукти, а цялостни решения за индустрията.

SUPMETER

SUPMETER Technological Co. Ltd е компания, специализирана в разработването на тензометрични контролери и дозиращи системи. В продуктовата им гама може да откриете различни по предназначение контролери, като започнете от прости едноканални решения и стигнете до многоканални такива, работещи с няколко везни и с възможност за дозиране на до 16 материала.

Danfoss

Водещ производител на честотни задвижвания, софт стартери и филтри.

LAM Technologies

Италианска фирма, специализирана в производството на стъпкови задвижвания и мотори.